dimarts, 7 de juny del 2011

Primera sessió en Sagunt

Salutacions a tots i totes els i les companys/es del Cefire de Sagunt.  Hui hem fet la primera de les sessions d'aquest curs.
Heu perdut (supose) la por a fer una instal·lació d'un sistema lliurex.  Hem pogut comprovar que no sembla una cosa massa difícil.
També hem fet la nostra primera gravació i també hem jugat a convertir el format amb la instal·lació del programa mobile media converter.
Si desitgeu estudiar, repassar i/o obtenir les coses que hem après hui, recordeu que podeu descarregar-vos la sessió de hui si feu un clic ací abaix. 

CLIC ACÍ PER DESCARREGAR LA SESSIÓ

Al capdavall de cadascuna de les parts teniu uns exercicis pràctics per no oblidar el que hem vist hui.
Recordeu que podeu portar a la sessió del dijous el vostre ordinador, un usb per guardar les "coses" que anem fent i també uns auriculars per poder treballar millor.

Agraïm a Alfons, Àngel i Raul la seva ajuda, com sempre, inestimable.  Ja ho haveu pogut comprovar vosaltres mateixos.

Ens veiem el proper dijous.

Salut i lliurex.

2 comentaris:

  1. I moltes gràcies a vosaltres per la paciència que esteu tenint! M'està agradant molt el curs i crec que podem aprendre coses molt interessants! Enhorabona per la iniciativa!!
    Un saludet

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu Ada i als teus companys que a hores tan "xungues" veniu al curs. Espere que siga profitòs al màxim per a tothom.
    Cadascú ,al seu nivell, ha de millorar la seva experiència al Lliurex.
    Salutacions.

    Xavi

    ResponElimina